Turroi-mousse eta pistatxo mokadutxoak
- 2468 visitas
- Zailtasuna
- Zailtasun
- Denbora
- Prezio
- Prezio

- kcal
- 415 21%
- Azukreak
- 17,79g 20%
- Koipeak
- 29,94g 43%
- Koipeak saturatuak
- 11,67g 58%
- Gatza
- 0,51g 8%
Prestaketa
Birrindu turroia.
Ontzi batean esne-gaina su ertainean jarri eta turroia erantsi. Su ertainean mantendu etengabe mugituz, turroia esne-gainean desegin arte. Txikitu eskuko irabiagailuarekin, pikor guztiak desegiteko.
Katilu handi batean jarri, film paperarekin estali eta utzi hozten 4 orduz, gau osoan bada hobe.
Zerbitzatzeko orduan, hozkailutik atera eta hagatxoak dituen irabiagailuarekin irabiatu, nahasketa harrotu arte.
Harrotu zuringoa gatz pizka batekin eta nahastu turroi-kremarekin, mugimendu biribilak eginez.
Sartu izar formako ahoa duen mahuka batean eta bete tartaletatxoak.
Hautseztatu pistaxo txikituak turroi-moussaren gainean.
Gabonetako otorduetarako hasierakoa, gozo eta gazi nahasketa originala, sasoiko produktu izarra aprobetxatzen duena. Errezetaren osagaiak kontuan hartuta, saiatu gainerako hasierakoetan barazkiak eta frutak jartzen, nutrizio-kalitatea orekatzeko. Alderdi nutrizionalak. Noizean behin jateko prestaketa da, izan ere, kaloria-kantitate handikoa da duen gantz kantitatea dela eta. Hala ere, kontuan izan behar dugu fruitu lehorren gantza bihotzerako osasungarria dela, eta esne-gainarena murrizteko lurrundutako esnea erabil dezakegula.
Completa tu menú
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
